background img

The New Stuff

Reklam

Küçük Gelin 15. Bölüm izle




Küçük gelin heyecan dolu 15. bölüm fragman yayınlandı.Küçük Gelin 15. bölümü ile 15 Aralık pazar akşamı ekranlara geliyor. Peki bu hafta Küçük Gelin 15. Bölümünde neler yaşanacak? Küçük Gelin 15. Bölüm tüm detaylar burada....



Küçük Gelin 15. bölüm fragmanı  yayınlandı. Küçük Gelin  son bölüm izle de heyecan dorukta.Azad Melek öğretmeni konağa getirir. Ali kaçmaya çalışır. Zehra ona yardım eder. Azad cevşeni veren adamı bulur. Devran arabasında başına silah dayanır. Siz de Küçük Gelin  yeni bölümde olacakları merak edenlerdenseniz aşağıdaki Küçük Gelin 15. bölüm Full HD izle fragmanı izleyerek merakınızı bir nebze olsun giderebilirsiniz.



Küçük Gelin 15. Bölüm Tek PArca


Türkiye’nin kanayan yarası çocuk gelinlerin dramı Samanyolu TV ekranlarında... 14 yaşında zeki ve gelecek vadeden bir kız çocuğunun zengin bir aileye berdel olarak verilmesini ve çocuk yaşta zorla evlendirilmesini konu alan Küçük Gelin, istemediği bir hayatı yaşamak zorunda kalan çocuk gelinleri, aile içi çatışmaları, iktidar entrikalarını ve duygusal çıkmazları da odağına taşıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

blogspot.com.tr

Popular Posts