background img

The New Stuff

Reklam

Mobil Site Tasarım Neden Yaptırmalıyım

mobil site tasarım Bir sayfanın masaüstü sürümünün mobil bir cihazdan görüntülenmesi ve kullanılması zor olabilmekte. Kullanıcının, mobil uyumlu olmayan sürümü okuyabilmek için sıkıştırma yahut yakınlaştırma yapması gerekebilir. Kullanıcılar bunu moral bozucu bir deneyim olarak görür ve büyük olasılıkla siteden çıkarlar.

Alternatif olarak, mobil uyumlu sürüm basitçe okunabilir ve hemen kullanılabilir. ABD’de, akıllı telefon sahibi bu ürünü satın alanların �’ü yerel bilgilerle ilgili aramaları telefonlarından yapmaktadır. işin enteresan tarafı, mobil aramaların w’si evden yahut iş yerinden yapılır; bu mekanlarda büyük ihtimalle masaüstü bilgisayarlar da vardır.

 

Mobil içerik, işiniz için kritik ciddiyet taşır ve bu önemini korumaya devam edecektir. ister tuttuğunuz spor takımı için blog hazırlayın, ister yerel tiyatronuzun web sitesi için çalışma yapın yahut isterseniz potansiyel müşterilere ürün satın. Ziyaretçilerin mobil cihazlarını kullanarak sitenizi ziyaret ettiklerinde iyi bir deneyim yaşayacaklarından emin olun. mobil site tasarım Siz de kendi internet sitenizin sağlam , güvenilir ve ekonomik fiyatlar ile tasarımını yaptırmak istiyorsanız adresimizi ziyaret edip, misal çalışmalarımıza, fiyat listelerine ve prestijimizi görmek için sitemize davetlisiniz.

Site insanların dikkatini çeker, ama doğru bir şekilde dizayn edilirse. Bu nedenden kendinizi hiç yormanıza gerek yoktur. Sitemizi ziyaret ederek detaylı bir biçimde incelemelerinizi yaparak bizlere ulaşabilirsiniz. güven ve nitelik çok aşırı mühim bir şeydir.


0 yorum:

Yorum Gönder

blogspot.com.tr

Popular Posts