background img

The New Stuff

Reklam

Bing Reklam Da One Cikan Ozelikler

Bing Reklam Bing herkezin bildiği bunun halinde bir arama motoru çeşididir. ılk adım atar da reklam vermemesiyle bilinirdi, şimdi ise bundan böyle bing arama motoruna da reklamlarınızı verebilirsiniz. Bing arama motoru google a rakip şekilde görüldüğü için genellikle bing arama motoruna reklam vermek daha çok aşırı tercih ediliyor.

sebebiyse dünyanın en büyük arama motorların dan bir tanesidir. Bing Reklam Dolaysıcaklıkyla bing arama motoruna reklam verdiğiniz de dünya da ki bu ürünü satın alanın çoğu sizin reklamınızı ilk sıralar da bulup derhal dikkatleri üzerine çekecektir.Böylelikle satış mı yapacaksınız Bing Reklam ilk sizin ürününüz görülmüş olacak, firma mı tanıtacaksınız ilk sizin firmanız görülmüş ve tanıtım videosu izlenmiş olacak, bir kurmacam mı yapmış oldunız bu saye de tasarladığınız her ne ise dünya da tek reklamı bing tarafın dan oluşmuş olacak. 

Bing Reklam Bing sizin müşteri kitlenizi genişletip hedef kesime ulaşacak.Sizin hasılatınıza kazanç tabakaızı sağlayacak. Bing arama motoruna reklam vermek dilerseniz yalnızca başvuru yapmanız yeterli olmakta. deneyimli ekiplerimiz tarafın dan reklamınız hemen düzenlenip sisteme kaydedilecektir. Bing Reklam Bunun yanın da size özel kullanabilmeniz için bir açık oturum verilecektir. Bu açık celse den reklamlarınızı online biçimde takip etme şansına haiz olacaksınız. Reklamlarınızı arzuladığınız dilde ve dilediğiniz ülkeye özel yayınlamakta da Bing Reklamın en büyük özelliklerin den bir tanesidir.


0 yorum:

Yorum Gönder

blogspot.com.tr

Popular Posts